Våra Tjänster

Laholms Tandvårdsklinik erbjuder tandläkare Laholm kan boka tid hos för all slags tandvård. Våra tjänster innefattar allmäntandvård och estetisk tandvård. Vår tandläkare Ulf Olson har tandimplantat som specialitet.

Akut tandvård samma dag: 0430-711 04

Våra huvudsakliga tjänster

Akut Tandvård

Laholms Tandvårdsklinik har tandläkare Laholm erbjuds för akut tandvård samma dag alla vardagar. Ring oss så passar vi in er i vårt flexibla schema mellan våra redan bokade patienter. Gå hem smärtfri redan idag med vår tanläkare Laholm erbjuds för all slags akut tandvård. Vi tar emot all slags tandskador. Ring0430-711 04 så gör vi dig smärtfri idag.

Tandläkarskräck

Känn dig inte ensam om du lider av tandläkarskräck. Det är alldeles för vanligt och beror oftast på tidigare upplevelser. Vår personal har den mest samlade erfarenheten av patienter med tandläkarskräck i Laholm. Hos oss känner du ingen stress. Vi tar allting i ditt tempo för att steg för steg ta dig igenom en smärtfri behandling.

Tandfyllning

Tandfyllning erbjuds från vår tandläkare Laholm känner väl. Vi använder den senaste tekniken och de senaste materialen för all slags tandfyllning som våra patienter kan vara i behov av. Om du är ny patient kommer vår tandläkare ge dig en smärtfri upplevelse på ditt första besök hos Laholms Tandvårdsklinik. Varmt välkommen!

Rotfyllning

En rotfyllning, är en metod för att behandla inflammationer inne i tanden, pulpan eller tandnerven. Pulpan består av nerver, blodkärl och bindväv som tillsammans fyller tandkanalerna som sträcker sig från tandroten in i kronan och tillbaka. Du kan ha hört skrämmande historier om rotfyllning. Vår praktik har tandläkare Laholm erbjuds för smärtfri rotfyllning.

Keramisk Tandkrona

Om din tand har skadats eller försvagats kan det bli tal om helkeramisk tandkrona. Dagens tandkronor ser och känns som dina egna tänder. Du kanske precis har fått en rotfyllning färdiggjord. Då kan du kanske behöva en helkeramisk tandkrona för att förbättra utseendet. Vår tandtekniker tar fram en keramisk krona som är av samma färg som dina egna tänder.

Porslinsfasader

Porslinsfasader är individuellt anpassade supertunna skal av porslin i önskad tandfärg. Dessa används ur estetiskt syfte. Vi på Laholms Tandvårdsklinik kan hjälpa dig med nya vita porslinsfasader. Välkommen på ett besök på vår praktik med dina estetiska behov. Estetisk tandvård är viktig och ökar ditt självförtroende när ditt leende förbättras.

Tandimplantat

Tandimplantat är vår praktiks specialitet med tandläkare Laholm erbjuds som är specialicerad på tandimplantat. När du är i behov av tandersättning är oftast tandimplantat det klart bästa alternativet. Med tandbroar slipar man ner intilliggande tänder som stöd. Tandimplantat har en tandrot av titan med en helkeramisk tandkrona ovanpå som ser ut som dina egna tänder.

Tandrengöring

Vår tandläkare Laholm erbjuds rekommenderar en professionell tandrengöring av tandläkare varje 6 månader. Tandhygien med tandborstning 2 gånger om dagen är bra förebyggande tandvård. Med tandrengöring av tandläkare 2 gånger om året hittar vår tandläkare all begynnelse av karies. Det är ett kostnadseffektivt sätt att se efter dina tänder vid begynnelse till karies.

Tandlossning

Att borsta tänderna med tandkräm och att rengöra mellan tänderna med tandtråd minst två gånger per dag hör till god munhygien. Tyvärr räcker inte alltid dessa åtgärder. Därmed ökar risken för att drabbas av tandköttsinflammation och tandlossning. Kommer du till vår tandläkare Laholm erbjuds för tandrengöring 2 gånger/år. Då upptäcker vi tandlossning i tid.

Bettskena

En hel del människor gnisslar ibland tänderna eller pressar hårt ihop tänderna ofta under stress och i sömnen. Om det inte sker så ofta, utgör det inget problem. Men om det sker regelbundet kan bettet skadas. Vanligt är att man också får huvudvärk genom tandgnissling. Med en bettskena kommer du sova bättre när du under natten då inte utsätter dina tänder för tandgnissling. Välkommen till Laholms Tandvårdsklinik för dig som behöver en bettskena.

Tandblekning

Med ett vackert leende ser man mer vital ut och får indirekt ett bättre självförtroende. Med professionell tandblekning blir tänderna synbart ljusare. Behandlingen kan göras hemma efter tandläkaren har gjort ett avtryck på dina tänder. Sedan kan du några dagar senare hämta dina skenor och blekmedel för vår bästa tandblekning hemma. Du bestämmer själv när dina tänder har blivit vita nog. Vi använder det bästa blekmedlet på marknaden som är ofarligt för dina tänder.

Tandläkarundersökning

Med en tandläkarundersökning som vår tandläkare Laholm erbjuds årligen ser vi till att dina tänder är i gott skick. Lämna över ansvaret för all din tandvård till Laholms Tandvårdsklinik. Genom att gå på regelbundna kontroller hinner vi se eventuell skada på dina tänder i tid för att hålla nere din kostnad hos tandläkaren. Får vi komma till i tid kan vi spara pengar åt våra patienter som följer våra råd när det gäller förebyggande tandvård som spar patienten pengar.

Din Tandhälsa Med Våra Tjänster Börjar Här

Akut tandvård erbjuds samma dag alla vardagar med flexibel tidsbokning

Ring oss — 0430-711 04

Lista dig här nedan som ny patient så erbjuder vi en kostnadfri tandläkarundersökning i samband med en tandrengöring

Vår Målsättning Är Bättre Tandvård Med Hjälp Av Tandläkare Laholm Erbjuds På Laholms Tandvårdsklinik

Kontakta oss för akut tandvård samma dag alla vardagar

Ring oss: 0430-711 04

Trädgårdsgatan 11B, 31230, Laholm

info.laholmstandvardsklinik@ptj.se

Share This

Dela det här!

Dela det här med dina vänner!