Tandrengöring Laholm

Tandrengöring Laholm erbjuds på Laholms Tandvårdsklinik utförs av vår tandläkare. När du får en tandrengöring av en tandläkare istället för en tandhygenist har tandläkaren tillgång till fler och kraftigare verktyg.

Du bör låta din tandläkare genomföra en tandrengöring varje sex månader. Samtidigt får tandläkaren en titt i din mun så han ser om det finns några problemområden.

 • Vår tandrengöring utförs av vår tandläkare
 • Ni hittar oss i centrala Laholm på Trädgårdsgatan 11B
 • Ring omedelbart och boka en tid på 0430- 711 04 eller boka tid online.

Tandrengöring Laholm får utfört av en tandläkare

Kopiera och klistra in koden för att visa bilden på er hemsida!

Tandrengöring Laholm erbjuds på Laholms Tandvårdsklinik

Ingenting slår ett rent, friskt leende! Det har du efter en tandrengöring Laholm erbjuds på Laholms Tandvårdsklinik.
 
Tandläkare Ulf Olson är helt medveten om att några av hans patienter har haft dåliga upplevelser. Det har hänt flera patienter när de har fått en tandrengöring tidigare.
 
På vår toppmoderna tandläkarpraktik är patientvård och komfort i framkant. Det gäller inte bara tandrengöring Laholm erbjuds. Det gäller alla behandlingsbeslut. Att erbjuda bäst tandrengöring Laholm har upplevt är vår målsättning.
 
Tandläkare Ulf Olson vet att patienter inte kommer in för tandrengöring om upplevelsen är smärtsam och obehaglig.
 

Varför ska du få en professionell tandrengöring utförd av en tandläkare?

Att få en professionell tandrengöring Laholm erbjuds av tandläkare.
Det har sex huvudfördelar:
 • Det stoppar tandförlust
 • Förhindrar håligheter
 • Förhindrar tandköttssjukdom
 • Justerar tänderna
 • Skyddar allmän hälsa
 • Sparar pengar

Förebyggande tandvård

Regelbundet underhåll, inklusive en daglig borstning och tandtråd. Det kommer säkerställa att dina tänder förblir friska vilket har en effekt på den allmänna hälsan.
Till och med den mest hängivna hemvården kan inte nå några av de områden som plack och tandsten samlar in.
 

Professionell utrustning för effektiv tandrengöring

Professionell utrustning i kombination med en skicklig utövare. Det säkerställer att all plack och tandsten tas bort och att tänderna inspekteras för oupptäckta problem.
 

Den bästa tandrengöringen i Laholm

Laholms Tandvårdsklinik vill tillhandahålla den bästa tandrengöringen i Laholm. Det får våra patienter med avancerad utrustning i kombination med en mycket mjuk känsla.
 

Tandrengöring Laholm erbjuds som förhindrar tandskada

En av de viktigaste fördelarna med en professionell tandrengöring av tandläkare varje sex månader. Det är att tänderna regelbundet undersöks av en tandläkare.
Då kan tidiga problem identifieras och lätt behandlas.
 

Vi håller dina tandvårdskostnaderna nere

Ett litet hålrum är mycket lättare att reparera än ett stort. Tidiga stadier av tandköttssjukdomar, kallad tandköttsinflammation.
Den är mycket lättare att korrigera än parodontisk sjukdom som är mycket allvarligare.
 
För dem som tidigare har avfärdat tandrengöring förblir fördelen samma i förhållande till tändernas tillstånd. Det är aldrig för sent att påbörja en proaktiv syn på tandvård.
För patienter med mer avancerade tandproblem har vår tandläkare ett brett utbud av behandlingar.
 
Tandproblem som håligheter och tandköttssjukdomar är irreversibla utan ingripande. Patienter som får en tandrengöring varje sex månader träffar en tandläkare i tid innan allvarliga problem tar vid.

Tandrengöring Laholm erbjuds på Laholms Tandvårdsklinik

Boka en tid på Laholms Tandvårdsklinik för en professionell tandrengöring av vår tandläkare

Tandrengöring Laholm erbjuds på vår praktik är kostnadseffektiv

Det är mycket billigare att underhålla tänderna än att reparera dem. På Laholms Tandvårdsklinik erbjuder tandläkare Ulf Olson ett komplett utbud.
Vi utför all slags allmäntandvård och estetiska tandvårdstjänster.
 
Vår praktik har som målsättning att ge våra patienter allt de behöver för friska vackra tänder. Vår tandläkare kan återställa funktion och skönhet till de mest försummade tänderna, vilket är goda nyheter.
 

Låt vår praktik hjälpa dig unvika höga tandvårdskostnader

Tyvärr kommer många av dagens tandunderverk till ett högt pris. Därför är regelbundet underhåll den bästa metoden för att hålla tandvårdskostnaderna låga.
 
Sociala interaktioner är en bättre upplevelse med ett ljust inbjudande leende. Kosmetiskt är ett ljust rent leende mycket mer inbjudande och uppmuntrar till konversation.
 

Dålig tandhygien är motbjudande för personens omgivning

Tyvärr har alla vid en fest eller ett företagssammanträde mött någon med dålig tandhygien. Personer som är helt omedvetna om den obehagliga aspekten av hans eller hennes tänder.
 
Tänder kan bli färgade av kaffe, vin och andra livsmedel. Regelbunden professionell tandrengöring kan förhindra att dessa fläckar blir permanenta. Vår tandrengöring Laholm erbjuds håller leenden ljusa och ungdomliga.
 

Proceduren för tandrengöring Laholm erbjuds på Laholms Tandvårdsklinik

Patienterna är vanligtvis mycket bekväma under deras tandrengöring. Avancerad utrustning har gjort de tidigare formerna för mejsel och skrot föråldrade.
 
Det mesta av arbetet utförs av milda tekniker som bryter upp tandstenen och tar bort plack. Våra verktyg är toppmoderna och i det närmaste smärtfria. Periodvis tvättar en vattenmist tänderna för att ta bort skräpet.
 

Kontrollerar om patienten lider av parodontisk sjukdom

När de stora bitarna har tagits bort används ett litet verktyg för att ta bort eventuella kvarvarande partiklar. Efter att tänderna har rengjorts kan tandläkare Ulf Olson göra en undersökning av tandköttet. Det görs om han misstänker någon parodontisk sjukdom.
 

Lägger upp en behandlingsplan om ytterligare arbete krävs

Under undersökningen använder han ett litet instrument. Det kontrollerar djupet på eventuella fickor som har bildats. Detta gör det möjligt för honom att utveckla en behandlingsplan för att förhindra ytterligare försämring.
 
Den sista han gör är att polera tänderna med en speciell mild slipande tandkräm. Detta har ett tvåfaldigt syfte. Först och främst ser tänderna rena och glansiga ut och känns väldigt smala. För det andra gör den jämna ytan på tänderna det svårare för plack och tandsten att hålla sig fast vid tänderna.
 

Smärtfri tandrengöring Laholm erbjuds på Laholms Tandvårdsklinik

När patienterna kommer in för regelbunden tandrengöring varje sex månader. Då går processen snabbare och patienter berättar att de ser fram emot rengöringsproceduren. Detta beror på att tandköttet hålls friskt.
 
Regelbunden tandrengöring tillåter fluor i tandkräm att nå rotområdet. Det minskar den allmänna tandkänsligheten. För patienter med mycket känsliga tandkött kan Ulf applicera en aktuell bedövande gel.
 

Patientens bekvämlighet i fokus under tandrengöringen

Under en professionell tandrengöring övervakas patienterna för att säkerställa att de är bekväma. När som helst kan patienter stoppa processen om de behöver ta en paus av någon anledning.
 
Låt inte rädsla eller ekonomiska problem störa ett program för bra tandhygien. Tandrengöring på Laholms Tandvårdsklinik är snabb och prisvärd.
 

Tandrengöring varje sex månader håller nere dina tandvårdskostnader 

Kontakta oss för att boka tid för att se varför våra patienter kommer varje sex månader för en tandrengöring. Det är dags att dina tänder kontrolleras regelbundet för att tandläkaren ska upptäcka problem i ett tidigt stadium.

Tandrengöring Laholm erbjuds på Laholms Tandvårdsklinik

Boka en tid på Laholms Tandvårdsklinik för en professionell tandrengöring av vår tandläkare

Frågor och svar om tandrengöring Laholm erbjuds här på Laholms Tandvårdsklinik

Här hittar du de vanligaste frågorna om tandrengöring och svaren på dessa frågor. Om du har en annan fråga ringer du oss på Laholms Tandvårdsklinik. Telefonnummer: 0430-711 04.

Vad är tandrengöring?
Även om du borstar och använder tandtråd enligt anvisningar från din tandläkare på Laholms Tandvårdsklinik. Du kanske ändå inte kan ta bort all plack och tandsten som byggs upp på dina tänder. Tandrengöring av tandläkare är utformade för att ta bort det du inte kan. Du minskar då risken för tandköttssjukdom och förbättrar din allmänna hälsa. Vår tandläkare använder de mest avancerade verktygen och teknikerna för att förbättra oral hälsa. Det erfarna teamet förstår att många människor fruktar att gå till tandläkaren. Som en tandrengöring Laholm erbjuds på Laholms Tandvårdsklinik. Du behöver inte oroa dig för smärta eller obehag på vår praktik. Vår praktik designades speciellt för dem som har tandläkarskräck. För de som har haft dåliga upplevelser någon annanstans ger vi dig en lugn hemtrevlig miljö. Din komfort är vår högsta prioritet. Särskilt eftersom regelbunden tandrengöring är avgörande för både din orala och allmänna hälsa.
Hur ofta behöver jag komma och få en tandrengöring?

Din tandläkare på Laholms Tandvårdsklinik avgör hur ofta du ska komma till praktiken för tandrengöring. Frekvensen för dina rengöringar kan bero på din munhälsa och sjukdomshistoria. I allmänhet bör du besöka kontoret för tandrengöring var sjätte månad.

Vad kan jag förvänta mig av en tandrengöring?
Tandrengöring Laholm erbjuds på Laholms Tandvårdsklinik är skonsamma och omfattande. Innan din tandläkare börjar undersöks dina tänder och tandkött för förfall och sjukdom.
Sedan tar din tandläkare med en mild hand bort plack och tandsten från dina tänder och under tandköttet. Den proceduren görs med hjälp av ett speciellt tandverktyg.
 
Då rengörs, poleras och tandtrådas dina tänder. När dina tänder har rengjorts noggrant appliceras fluor för att stärka dina tänder och stoppa eller förhindra karies.
 
Om tandläkaren finner något som är oroande under din tandvård. Sedan kommer din tandläkare att göra en utvärdering och upprätta en behandlingsplan.
 
Förutom att rengöra dina tänder håller tandläkaren på Laholms Tandvårdsklinik detaljerade register över ditt besök. Detta för att säkerställa att du får bästa vård vid nästa besök.
 
Tandrengöringar bör vara en del av din allmänna hälso- och hälsoplan. För att schemalägga din tandvård, ring Laholms Tandvårdsklinik idag eller boka en tid online.
Täcker mitt högkostnadsskydd tandrengöring?
Tandrengöring täcks av ditt högkostnadsskydd beroende på hur mycket tandvård du har fått de senaste 12 månaderna. Viss tandvård som tandblekning till exempel täcks inte av ditt högkostnadsskydd.
 
För att ta reda på hur begränsningar påverkar din andel av kostnaden för en behandling. Se över ditt högkostnadsskydd eller ring oss här på Laholms Tandvårdsklinik.
 
Telefonnummer: 0430-711 04.
Hur lång tid tar en tandrengöring?
Den tid som krävs för att göra en tandrengöring kommer att variera beroende på antalet tänder, implantat och broytor som kräver uppmärksamhet.
En tandrengöring för en patient som har god munhälsa och upprätthåller utmärkt munhygien hemma kommer att behöva någonstans mellan 30 minuter och 1 timme.
Kan jag genomgå en tandrengöring om jag är gravid?
Ja, att ta hand om munnen medan du är gravid är viktigt för dig och ditt barn. Låt inte graviditeten försena nödvändig behandling för orala hälsoproblem. Det kan leda till betydande risker för ditt barn. Hormonerna hos gravida kvinnor gör dem särskilt mottagliga för tandköttsinflammation. En risk som kan minskas vid regelbunden tandvård.
 
Det är viktigt att regelbundet kontrolleras av tandläkare Ulf Olson under graviditeten. Om du planerar att bli gravid är det bäst att få en fullständig utvärdering på Laholms Tandvårdsklinik. Detta för att säkerställa optimal munhälsa.

Råd & Tips för friska tänder

Sköt om dina tänder och din mun så mår du bra och förebygger framtida problem. Vi prioriterar förebyggande tandvård. Här får du fakta och skötselråd för en fräsch mun med friska och starka tänder.

Har du frågor och funderingar som handlar om tänder och munhälsa? Här har vi samlat information om sådant som vi får mycket frågor om. Fakta och tips som hjälper dig att hålla dina tänder och mun rena och fina.

Sköt om dig och din mun så mår du bra och förebygger framtida problem. Fluor – vila – vatten är nyckelord för god tandhälsa. Ta dem med dig för att förebygga problem och hålla dina tänder hela och fina.

Några enkla råd på vägen

 • Borsta tänderna med fluortandkräm två gånger per dag
 • Låt tänderna vila mellan måltiderna
 • Drick vatten när du är törstig
 • Besök oss på Laholms Tandvårdsklinik regelbundet

Har du frågor eller funderingar du inte hittar svaren på här, fråga din tandläkare vid nästa besök.

Prata med den tandläkare Laholm känner väl från sina år på Folktandvården Laholm

Akut tandvård erbjuds samma dag alla vardagar

Telefonnummer: 0430-711 04

Trädgårdsgatan 11B, 31230, Laholm

info.laholmstandvardsklinik@ptj.se

Lista dig online här nedan hos Laholms Tandvårdsklinik

Om du listar dig hos Laholms Tandvårdsklinik online. Då får du en kostnadsfri tandläkarundersökning i samband med en proffessionell tandrengöring.

Vad du behöver veta inför en tandrengöring Laholm erbjuds på Laholms Tandvårdsklinik

På Laholms Tandvårdsklinik erbjuder vi våra patienter en professionell tandrengöring av tandläkare varje sex månader. På så sätt håller vi våra patienters tandvårdskostnadr låga.

Eftersom vår tandläkare får komma till regelbundet hittar han eventuella problem på ett tidigt stadium. Då blir det mycket billigare att åtgärda än stora arbeten.

Välkommen till vår praktik på den bästa tandrengöring Laholm har att erbjuda.

N

En lista på mediciner som du tar

Det är bra men inte nödvändigt att ha med sig en lista på de mediciner som du tar. Framför allt om det är ditt första besök på Laholms Tandvårdsklinik.

N

Rekvirera din tandvårdshistoria från din föregående tandläkare

Det är bra om du i förväg har rekvirerat din tandvårdsinformation inför ditt första besök på Laholms Tandvårdsklinik. Om du inte har gjort det så gör vi på praktiken det gärna åt dig.

N

Tandläkarskräck

Om du lider av tandläkarskräck är det bra att praktiken vet det i förväg inför ditt första besök på Laholms Tandvårdsklinik. Då kan vi avsätta lite extra tid i vårt schema. Ulf Olson vår tandläkare Laholm känner väl har som specialitet tandimplantat och med hela personalen stor erfarenhet av patienter som lider av tandläkarskräck.

“När jag bestämde mig för att byta ut samtliga av mina tänder mot tandimplantat var valet av tandläkare viktigast. När jag började höra mig för inför ett så stort arbete nämndes Ulf Olson på Laholms Tandvårdsklinik. När jag förstod att han har tandimplantat som specialitet var valet enkelt. Idag har jag ett underbart leende tack vare det perfekta jobbet Ulf Olson utförde på Laholms Tandvårdsklinik. Som tack utvecklade jag denna hemsidan åt hans praktik.”

Karl Göransson

Patient

Tandrengöring Laholm erbjuds på Laholms Tandvårdsklinik

Boka en tid på Laholms Tandvårdsklinik för en professionell tandrengöring av vår tandläkare

Vår målsättning är att erbjuda en tandläkare Laholm uppskattar och som har som mål att öka tandhälsan i Laholm en patient i taget

Akut tandvård Laholm erbjuds samma dag alla vardagar

Telefonnummer: 0430-711 04

Trädgårdsgatan 11B, 31230, Laholm

info.laholmstandvardsklinik@ptj.se

Share This

Dela det här!

Dela det här med dina vänner!