Den tandläkare iLaholm man litar på med sina tänder

Vi erbjuder akut tandvård samma dag alla vardagar av vår omtänksamma tandläkare i Laholm.

Vår målsättning är att erbjuda en tandläkare i Laholm som placerar patienten i centrum

Av de tandläkare i Laholm som erbjuds har personalen på Laholms Tandvårdsklinik mest samlad erfarenhet. Vi erbjuder all slags allmäntandvård och estetisk tandvård. Vår specialitet är tandimplantat och patienter som lider av tandläkarskräck.

N

Erfaren tandläkare

Tandläkare Ulf Olson har varit tandläkare sedan 2003. Han har all den erfarenhet man vill förvänta sig av en professionell tandläkare i Laholm som erbjuds på Laholms Tandvårdsklinik. Med tandimplantat som specialitet tar Ulf sig an all slags tandvård.

N

Professionell trevlig personal

Praktiken har en hemtrevlig miljö som inte stressar patienterna. Det är mycket tack vare den erfarna assisterande personalen som skapar en lugn miljö att träffa den tandläkare i Laholm som erbjuds på Laholms Tandvårdsklinik. Välkommen till vår praktik!

N

Akut tandvård samma dag

Laholms Tandvårdsklinik har ett flexibelt schema som tillåter att vi behandlar patienter med behov av akut tandvård samma dag. Ring oss på 0430-71104 så hittar vi en tid åt dig mellan våra redan inbokade patienter. Gå inte och ha ont. Ring oss så gör vi er smärtfri redan idag.

N

Kostnadsfri rådgivning

Om du behöver ersätta saknade tänder och går i tankarna att tandimplantat kan vara något för dig. Då kan du boka en tid med Ulf Olson helt kostnadsfritt. Han är den tandläkare i Laholm som många vänder sig till när de behöver större arbeten inom tandimplantat.

N

Kostnadsfri tandläkar-undersökning för nya patienter

Om du listar dig på vår praktik här online. Då får du en gratis tandläkarundersökning om du samtidigt bokar en tandrengöring. Välkommen till Laholms Tandvårdsklinik.

N

Rådgivning med en offert

Om du står inför större arbete med dina tänder kan du boka en kostnadfri rådgivning för att få en offert som visar den totala kostnaden för dig med tanke på din tandvårdsförsäkring. Det kanske inte behöver bli så dyrt som du tror med din försäkring.

Boka en tid med en tandläkare i Laholm som uppskattas på Laholms Tandvårdsklinik

Våra Tjänster

Laholms Tandvårdsklinik erbjuder en tandläkare i Laholm som uppskattas för all slags allmäntandvård och estetisk tandvård. Med tandimplantat som specialitet erbjuder praktiken också speciella tjänster för patienter som lider av tandläkarskräck. Här nedan ser du några av de olika tjänster som vi erbjuder patienter i Laholm.

Tandläkarundersökning

Patienter bör gå på en tandläkarundersökning minst en gång om året. Vi rekommenderar att våra patienter kommer in varje 6 månader för en professionell tandrengöring för att hålla karies borta. Boka en tandläkarundersökning med vår tidsbokning idag.

Akut Tandvård

När det gäller akut tandvård Laholm erbjuder så är det vardagar som gäller. Vi har ett flexibelt schema och kan ta emot dig för akut tandvård samma dag som du ringer oss. Vi hittar en tid mellan våra ordinarie bokade patienter så att du går hem smärtfri samma dag.

Tandläkarskräck

Vår personal har lång erfarenhet av patienter som lider av tandläkarskräck. Vår praktik är lugn och helt utan stress och vi ser lokalerna som en väldigt hemtrevlig miljö. Vi stressar inte dig utan det får ta den tid det tar så att du känner dig llugn genom hela behandlingen.

Tandimplantat

Tandimplantat har revolutionerat marknaden med material som ersätter saknade tänder och håller livet ut. En tandrot skapas av titan och påverkar inte närliggande tänder på ett negativt sätt. Saknar du tänder och går i tankar hur tandimplantat kan vara rätt tandersättning för dig. Kom i så fall in på en kostnadsfri rådgivning och kostnadskalkyl.

Tandrengöring

Professionell tandrengöring av en tandläkare Laholm uppskattar ger dig friska fräscha tänder. Att gå på en tandrengöring varje 6 månader är ett bra sätt att hålla karies borta. Borstning av tänderna 2 gånger dagligen är bra munhygien. Lägg till tandrengöring av tandläkare varje 6 månader och du har ett rent fint leende. Välkommen in på en professionell tandrengöring.

Rotfyllning

En rotfyllning, är en metod för att behandla inflammationer inne i tanden, pulpan eller tandnerven. Pulpan består av nerver, blodkärl och bindväv som tillsammans fyller tandkanalerna som sträcker sig från tandroten in i kronan och tillbaka. En rotfyllning låter värre än det är med dagens teknik. Vi kan erbjuda smärtfri behandling när du behöver en rotfyllning.

Din tandhälsa börjar hos en tandläkare i Laholm som uppskattas

Flexibel tidsbokning med akut tandvård samma dag

Ring — 0430 711 04

Gratis tandläkarundersökning i samband med en tandrengöring för nya patienter som listar sig hos Laholms Tandvårdsklinik online!

Boka en tid hos Laholms Tandvårdsklinik

Boka en tid för all slags tandvård inom allmäntandvård och estetisk tandvård.

Tandläkare i Laholm som erbjuds på Laholms Tandvårdsklinik har som målsättning att öka Laholms tandhälsa en patient i taget

Akut tandvård erbjuds samma dag på vardagar

Telefonnummer: 0430-711 04

Trädgårdsgatan 11B, 31230, Laholm

info.laholmstandvardsklinik@ptj.se

Share This

Dela det här!

Dela det här med dina vänner!