Tandimplantat Laholm

Om du saknar en tand eller flera tänder kan tandimplantat Laholm erbjuds på Laholms Tandvårdsklinik vara för dig. Det är den i särklass bästa tandersättningen som finns på marknaden idag.

Tack vare banbrytande material håller de livet ut om du sköter din förebyggande tandvård. Ett tandimplantat är som en skruv som är gjord av titan. Den enda metallen som växer samman med din benvävnad.

Boka en kostnadsfri konsultation för att se om tandimplantat är för dig och vad din kostnad blir med hänsyn till högkostnadsskyddet.

  • Tandimplantat är och fungerar som dina riktiga tänder
  • Ni hittar oss i centrala Laholm på Trädgårdsgatan 11B
  • Ring för att boka en gratis konsultation om tandimplantat på 0430- 711 04

Kopiera koden för att visa den här bilden på er hemsida!

Tandimplantat Laholm erbjuds fungerar som dina riktiga tänder

Tandimplantat Laholm

Om du har tappat tänderna till skador, tandköttssjukdomar eller förfall. Då kan tandimplantat Malmö ge dig en andra chans att göra ett positivt första intryck på jobbet, i skolan och på lek. Vi erbjuder tandimplantat Laholm erbjuds på Laholms Tandvårdsklinik. De ger enastående stöd för broar, kronor och andra protesersättningar.
 
Tandimplantat Laholm erbjuds ser ut och fungerar som dina naturliga tänder. Denna guide till tandimplantat ger dig den information du behöver för att göra rätt val för ditt utseende och din tandhälsa.
 

Vad är tandimplantat?

Tandimplantat finns i två olika varianter där var och en av dem är avsedd att ge dig ett mer komplett leende. Skillnaden mellan dessa två typer av tandimplantat ligger i det sätt på vilket de är fästa.
 
Tandimplantat monteras i käkbenet för att ge största möjliga styrka för infästningen. Dessa tandimplantat är alternativ utformade för personer med betydande benförlust. Dessa avancerade tandimplantat är placerade exakt i tandköttet för att ge stöd för kronor och broar.
 
Tandimplantat ger det interna stödet som behövs för utbyte av tänder och kronor. Detta kan säkerställa de mest säkra och hållbara resultaten för dessa kosmetiska lösningar.
 
De tandimplantat Laholm erbjuds på Laholms Tandvårdsklinik håller livet ut. Om du gör din del med god munhygien och rätt förebyggande tandvård.
 

Hur mycket kostar tandimplantat?

För patienter som är oroliga för kostnaderna för tandimplantat Laholm erbjuds. Då är det bästa sättet att ta reda på priser och alternativ för dessa förfaranden en kostnadsfri konsultation med vår tandläkare.
 
Vi kan ge dig en exakt utvärdering av det aktuella tillståndet för dina tänder, tandkött och benen i käken. Detta kan ge dig en bättre uppskattning av dina tandimplantatskostnader. Det kan då hjälpa dig att planera för dessa utgifter mer effektivt.
 
Vi erbjuder kostnadseffektiva tandimplantat Laholm får del av på vår praktik. Tandimplantat är revolutionerande för tandvården. De finns för att hjälpa dig njuta av fördelarna med dessa avancerade procedurer.
 

Täcker högkostnadskyddet tandimplantat?

Javisst gör det det. Du får en liten summa vid första besöket. Sedan får du 50% på tandläkarkostnader som överstiger 3 000 kronor. Sedan får du 85% rabatt för omfattande tandimplantat då summan överstiger 15 000 kronor.
 
Vad gäller dina kostnader kan vi ofta komma överens med våra patienter med en avbetalningsplan. Alla har rätt till den bästa tänkbara tandvården som erbjuds i Sverige. Vi ser till att vi hittar en betalningsplan som passar din ekonomi.
 

Tandimplantat Laholm erbjuds steg för steg

När du förbereder dig för tandimplantat Laholm erbjuds steg för steg. Då kan din tandläkare rekommendera receptbelagda mediciner. Även oral kirurgi för att förbereda käken och tandköttet.
Metoden som används för att utföra dina tandimplantat steg för steg kommer att variera beroende på tillståndet i käken:
 
Tandimplantat kräver att din tandläkare gör ett litet hål i käkbenet för att sätta in tandimplantaten. Detta ger den säkraste anslutningen för tandproteser.
 
En titanfixtur placeras i tandköttet som fästs med hjälp av vävnader som accepterar metallen titan. Under läkningen växer ditt tandimplantat fast och fungerar sedan precis som dina egna tandrötter.
 
Vissa tandimplantat Laholm erbjuds kräver vanligtvis en längre läkningsperiod. De är utformade för patienter som har upplevt betydande benförlust i sina områden i käken.

Boka en kostnadsfri konsultation med vår tandläkare inför tandimplantat idag!

Vår tandläkare Ulf Olson har tandimplantat stora som små som sin specialitet. Gå till den främsta tandläkaren för dina implantatbehov som ersättning för saknade tänder.

Efter behandlingen med tandimplantat

Efter din tandimplantationsprocedur. Då kan vissa patienter uppleva obehag eller smärta under en kort tid. Din tandläkare kommer att rekommendera receptbelagda eller receptfria läkemedel. Den medicin som är rätt för dig och hanterar denna smärta effektivt.
 
När snittplatsen har läkt och dina tandimplantat är färdiga. Då kommer din permanenta helkeramiska tandkrona eller bro fästas till dessa ankarpunkter.
Allt detta som går rätt enkelt till och är i det närmaste en smärtfri behandling. Allt för att ge dig ett vackrare leende som ökar självfötroendet för de flesta.

Fördelarna med tandimplantat

Dina tandimplantat Laholm har möjlighet att få kan förbättra din munhälsa avsevärt. Det kan ge extra stöd för tänderna som omger luckorna i ditt leende. Det förbättrade bettet som möjliggörs av tandimplantat kan hjälpa dig att tugga mat mer effektivt. I vissa fall kan det till och med låta dig tala tydligare.
 
Många patienter rapporterar ett ökat självförtroende och förbättrad självkänsla. Allt detta efter de tandimplantat Laholm får med helkeramiska tandkronor ovanpå.
 

Vården av tandimplantat Laholm får som ersättningständer

Att ta hand om dina tandimplantat efter ditt kirurgiska ingrepp. Det innebär vanligtvis en mild borstning runt snittområdet och att man väntar på att platserna ska läka.
 
När dina helkeramiska kronor eller broar har placerats. Då kan du emellertid generellt borsta och tandtrådar normalt. Dessa permanenta tandimplantat Laholm får.
De är utformade för att fungera precis som dina naturliga tänder. De kan även effektivisera rengöringsprocessen för dig.
 

Är jag en kandidat för implantat?

Tandimplantat är lämpliga för de flesta patienter med starka ben i käken. Du kan schemalägga en kostnadsfri konsultation med vår tandläkare angående de tandimplantat Laholm får.
 
På vår praktik kan vår tandläkare avgöra om du kan dra nytta av dessa avancerade tandläkarmöjligheter.
 

Hur länge håller de tandimplantat Laholm får?

Om din mun är i gott skick och du tar vanlig vård vid rengöring och underhåll av din tandhälsa. Då kan dina tandimplantat med dagens revolutionerande material hålla livet ut.
 
För att lära dig mer om tandimplantat Laholm får på Laholms Tandvårdsklinik. Ring vårt kontor eller boka en gratis konsultation online. Först då kan vi inleda en första titt på din tandsituation med en mindre undersökning.
 
Vi ser fram emot chansen att tillgodose alla dina behov av tandimplantat Laholm får av vår tandläkare. Ulf Olson har tandimplantat som sin huvudsakliga specialitet.

Boka en kostnadsfri konsultation med vår tandläkare inför tandimplantat idag!

Vår tandläkare Ulf Olson har tandimplantat stora som små som sin specialitet. Gå till den främsta tandläkaren för dina implantatbehov som ersättning för saknade tänder.

Frågor och svar om tandimplantat Laholm erbjuds på Laholms Tandvårdsklinik

Här kan du få svar på de flesta frågor om tandimplantat Laholm erbjuds av Laholms Tandvårdsklinik. Saknar du en tand eller tänder är tandersättning med tandimplantat oftast det bästa valet.
Vad är tandimplantat?
Tandimplantat fungerar som dina konstgjorda tandrötter för att hålla en krona eller en bro säkert på plats. De kan användas när du byter ut en enda tand eller flera tänder.
 
Tandläkare Ulf Olson binder kirurgiskt tandimplantaten till ditt käkben. Eftersom de är skapade av material som är helt säkra för din kropp så fungerar de i harmoni med din kroppsvävnad och ben.
Hur placeras tandimplantat?
Under din tandimplantatsprocedur gör tandläkaren ett snitt i tandköttet och borrar små hål i käkbenet.
 
Ulf placerar sedan titanimplantat i hålen och syr tandköttet stängt. Detta för att ge dina tandimplantat tid att smälta samman med käken i en process som kallas osseointegration.
 
När implantatet har placerats kirurgiskt. Då tar det vanligtvis cirka tre till sex månader innan osseointegration inträffar. Då har dina implantat helt säkrats till käkbenet.
 
Först när läkningsprocessen är klar återvänder du till praktiken där tandläkaren säkrar en distans. Ett stödelement till toppen av varje implantat. Ulf fäster sedan din helkeramiska tandkrona till distansen.
Varför skulle jag behöva tandimplantat?
Vår tandläkare kan rekommendera tandimplantat om dina proteser kontinuerligt faller ut. Och om de är obekväma och inte passar ordentligt.
 
I många fall har tandförlust påverkat talet eller förändrat ett leende. Det är också där tandimplantat och proteser är ett genomförbara behandlingsalternativ. De används för att ersätta dina tänder och bygga upp ditt önskade leende.
Vem är en bra kandidat för tandimplantat?
De viktigaste kriterierna som måste uppfyllas för att du ska bli en bra kandidat för tandimplantat är:
  • Friska munvävnader
  • Ett käkben som är fullvuxet
  • Inga underliggande medicinska tillstånd som kan påverka benläkning
Har du inga av dessa problemen är du en bra kandidat för tandimplantat.
Vilka är fördelarna med tandimplantat?
Tandimplantat erbjuder många fördelar och arbetar för att stabilisera konstgjorda tänder. Det bevarar även ett käkben som har skadats.
 
Tandimplantat fungerar bra för patienter som inte kan bära tandproteser. Framför allt för dem som söker livslånga resultat som förbättrar ditt tal och din munhälsa.
 
Även om dina naturliga tänder kan förfalla och försämras kommer tandimplantat att förbli perfekta. Dagens tandimplantat är tillverkade av banbrytande material.
 
Eftersom tandimplantat smälter samman med käkbenet. Då kommer de inte att glida, orsaka benskador eller göra oväntade ljud.

Råd & Tips för friska tänder

Sköt om dina tänder och din mun så mår du bra och förebygger framtida problem. Vi prioriterar förebyggande tandvård. Här får du fakta och skötselråd för en fräsch mun med friska och starka tänder.

Har du frågor och funderingar som handlar om tänder och munhälsa? Här har vi samlat information om sådant som vi får mycket frågor om. Fakta och tips som hjälper dig att hålla dina tänder och mun rena och fina.

Sköt om dig och din mun så mår du bra och förebygger framtida problem. Fluor – vila – vatten är nyckelord för god tandhälsa. Ta dem med dig för att förebygga problem och hålla dina tänder hela och fina.

Några enkla råd på vägen

  • Borsta tänderna med fluortandkräm två gånger per dag
  • Låt tänderna vila mellan måltiderna
  • Drick vatten när du är törstig
  • Besök oss på Laholms Tandvårdsklinik regelbundet

Har du frågor eller funderingar du inte hittar svaren på här, fråga din tandläkare vid nästa besök.

Prata med den tandläkare Laholm känner väl från sina år på Folktandvården Laholm

Akut tandvård erbjuds samma dag alla vardagar

Telefonnummer: 0430-711 04

Trädgårdsgatan 11B, 31230, Laholm

info.laholmstandvardsklinik@ptj.se

Lista dig online här nedan hos Laholms Tandvårdsklinik

Om du listar dig hos Laholms Tandvårdsklinik online. Då får du en kostnadsfri tandläkarundersökning i samband med en proffessionell tandrengöring.

Vad du behöver veta inför tandimplantat Laholm erbjuds på Laholms Tandvårdsklinik

Tandimplantat är så revolutionerande som tandersättning att det till och med kan vara livsförändrande. De ser ut och fungerar precis som dina riktiga tänder.

Med en tandrot som är implantatet gjort av titan får du när det har läkts en helkeramisk krona eller kronor för flera tänder.

Boka en tid för en kostnadfri rådgivning angående tandimplantat med vår tandläkare Ulf Olson. Han har tandimplantat som sin specialitet.

N

En lista på mediciner som du tar

Det är bra men inte nödvändigt att ha med sig en lista på de mediciner som du tar. Framför allt om det är ditt första besök på Laholms Tandvårdsklinik.

N

Rekvirera din tandvårdshistoria från din föregående tandläkare

Det är bra om du i förväg har rekvirerat din tandvårdsinformation inför ditt första besök på Laholms Tandvårdsklinik. Om du inte har gjort det så gör vi på praktiken det gärna åt dig.

N

Tandläkarskräck

Om du lider av tandläkarskräck är det bra att praktiken vet det i förväg inför ditt första besök på Laholms Tandvårdsklinik. Då kan vi avsätta lite extra tid i vårt schema. Ulf Olson vår tandläkare Laholm känner väl har som specialitet tandimplantat och med hela personalen stor erfarenhet av patienter som lider av tandläkarskräck.

“När jag bestämde mig för att byta ut samliga av mina tänder mot tandimplantat var valet av tandläkare viktigast. När jag började höra mig för inför ett så stort arbete nämndes Ulf Olson på Laholms Tandvårdsklinik. När jag förstod att han har tandimplantat som specialitet var valet enkelt. Idag har jag ett underbart leende tack vare det perfekta jobbet Ulf Olson utförde på Laholms Tandvårdsklinik. Som tack utvecklade jag denna hemsidan åt hans praktik.”

Karl Göransson

Patient

Boka en kostnadsfri konsultation med vår tandläkare inför tandimplantat idag!

Vår tandläkare Ulf Olson har tandimplantat stora som små som sin specialitet. Gå till den främsta tandläkaren för dina implantatbehov som ersättning för saknade tänder.

Vår målsättning är att erbjuda en tandläkare Laholm uppskattar och som har som mål att öka tandhälsan i Laholm en patient i taget

Akut tandvård erbjuds samma dag alla vardagar

Telefonnummer: 0430-711 04

Trädgårdsgatan 11B, 31230, Laholm

info.laholmstandvardsklinik@ptj.se

Share This

Dela det här!

Dela det här med dina vänner!