Porslinsfasader Laholm

När det handlar om porslinsfasader Laholm erbjuds på Laholms Tandvårdsklinik. Då handlar det ofta om att det kan vara helt livsavgörande förändringar. Med porslinsfasader på plats kan det ändra hela personens ansiktsuttryck.

Det ökar både skälvkänslan och skälvförtroendet. Har du nedslitna tänder, djupa missfärgningar eller glapp mellan tänderna. Då kan porslinsfasader Laholm kan få på vår praktik vara för dig. Boka en kostnadsfri konsultation så får vi se om porslinsfasader är för dig.

 • Boka en kostnadsfri konsultation för porslinsfasader
 • Ni hittar oss mitt i Laholm på Trädgårdsgatan 11B
 • Ring och boka en tid på 0430- 711 04 eller online med knappen här nedan

Kopiera och klistra in koden för att visa bilden på er hemsida!

Porslinsfasader Laholm erbjuds på

Laholms Tandvårdsklinik

Porslinsfasader Laholm

Genom att placera tunna porslinsfasader Laholm erbjuds på tänderna. Då kan vi återskapa ditt friska vackra leendet igen. Vi vill att alla ska kunna le utan att behöva skämmas för sina tänder.
Porslinsfasader Laholm kan få på vår praktik är en ny chans att få det perfekta leendet.
 
Porslinsfasader Laholm kan få används oftast för att åtgärda spruckna, ojämna eller kraftigt missfärgade tänder. Men de kan också användas för att korrigera en ojämn tandrad.
Med skalfasader eller porslinsfasader Laholm kan få kan man även ändra färg och form på tänderna. 
 

Porslinsfasader Laholm erbjuds gör ingen åverkan på dina tänder

Vi kan fästa fasaderna utan att göra någon som helst åverkan på tanden. Normalt sett slipar man ner tanden lite för att kunna fästa fasaderna, men så liten åverkan som möjligt är att föredra.
 

Porslinsfasader åldras naturligt

Färgen på porslinsfasader Laholm erbjuds åldras mycket naturligt. Vi strävar alltid att arbeta så minimal invasivt som möjligt. Det betyder att vi avverkar inget eller så lite som möjligt av tanden när vi arbetar. 
 
När vi skapar vackra leenden eller återskapar förlorade bett arbetar vi metodiskt med förutsägsamhet. Det betyder att vi innan behandlingen presenterar slutresultatet. Det gör vi i form av att visa det kommande utseendet.
 
Genom att du får se den planerade behandlingen på modell och bild kan du se det slutgiltiga resultatet. Redan innan vi påbörjar dina porslinsfasader Laholm erbjuds.
 

Våra porslinsfasader Laholm kan få följer dessa steg

Du berättar först om dina önskemål och besvär. Det första besöket är grunden till hela behandlingen. Undersökning, röntgen av dina tänder ger oss underlag nog att ta fram förslag på det tänkta resultatet.
 
Tillsammans diskuterar vi alternativ som färg, form och längd för att säkerställa att dina önskemål är tillgodosedda.
 
Materialval, åtgärder och resultat diskuteras. Vanligtvis kan du redan nu testa ditt nya leende i munnen. När såväl patient som tandläkare är nöjda med det tänkta resultatet bokas behandlingen in.
 
Först nu när du vet och godkänt resultatet påbörjas behandlingen. Temporära ersättningskronor eller fasader sätts in under tiden de riktiga framställs.
 
Dessa provisoriska ersättningar ser ut som ditt nya leende. Nu kan du avgöra om du gillar din lösning eller om något skall ändras. Denna möjlighet erbjuder bara ett fåtal kliniker.
 
De slutgiltiga fasaderna eller kronorna sätts i och bettet säkerställs. Det görs så inga onaturliga slitningar uppstår. Eventuell bettskena skapas individuellt för att ytterligare avlasta bettet vid sömn.
 

STEG 1 FÖR PORSLINSFASADER

Du berättar om dina önskemål och besvär. Det första besöket är grunden till hela behandlingen. Undersökning, röntgentagning av dina tänder ger oss underlag nog att ta fram förslag på resultat.
Tillsammans diskuterar vi alternativ som färg, form och längd för att säkerställa att dina önskemål är tillgodosedda.
 

STEG 2 FÖR PORSLINSFASADER

Vi presenterar hur dina tänder kan komma att se ut. När såväl patient som tandläkare är nöjda med resultatet bokas behandlingen in.
Det är viktigt att du som patient är delaktig i hela processen och kan påverka den längs vägen.
 
När både vi och du som patient är överens om hur arbetet ska läggas upp. Då kan vi vid nästa besök påbörja behandlingen med porslinsfasader Laholm kan få på vår praktik.
 
Porslinsfasader kan öka ditt självförtroende genom att ge dig ett helt nytt leende. Det kan vara livsavgörande för din egen självkänsla som kommer höjas med ett perfekt leende.
 

STEG 3 FÖR PORSLINSFASADER

Först nu när du vet och godkänt resultatet påbörjas behandlingen. Samma team som du redan känner utför den så inga oklarheter kring resultatet uppstår.
Temporära ersättningskronor eller fasader sätts in under tiden de riktiga framställs.
 
Dessa provisoriska ersättningar ser ut som ditt nya leende. Nu kan du avgöra om du gillar din lösning eller om något skall ändras. Denna möjlighet erbjuder bara ett fåtal kliniker.
 

STEG 4 FÖR PORSLINSFASADER

De slutgiltiga porslinsfasaderna eller kronorna sätts in och bettet säkerställs. Det görs så inga onaturliga slitningar uppstår.
Eventuell bettskena skapas individuellt. Det gör vi för att ytterligare avlasta bettet när du sover.

Porslinsfasader

Porslinsfasader kan ändra hela ansiktsuttrycket för en person. Det kan öka både din skälvkänsla och skälvförtroende. Kom in på en kostnadsfri konsultation så ser vi om porslinsfasader är rätt för dig.

Frågor och svar om porslinsfasader Laholm erbjuds på Laholms Tandvårdsklinik

Här kan du få svar på de vanligaste frågorna om porslinsfasader Laholm brukar fråga oss vid kontakt. Om du inte får svar på din fråga tar du kontakt med oss så har vi svaret. Välkommen att ta kontakt med Laholms Tandvårdsklinik angående frågor om en porslinsfasader.
Vad är porslinsfasader?
Vad är fördelarna med porslinsfasader?

Oavsett om tandläkare Ulf Olson rekommenderar porslinsfasader för att täcka en enda tand eller en hel uppsättning porslinsfasader Laholm kan få vid behov. Det kan föryngra utseendet på hela ditt leende. Denna mångsidiga procedur kan ge betydande kosmetiska förbättringar.

Porslinsfasader kan korrigera flera typer av tandfel:

 • Sprickor
 • Förskjutningar
 • Spalter mellan tänderna
 • Djupa fläckar och missfärgning
 • Ojämna eller oregelbundet formade tänder
 • Korta eller slitna tänder

I vissa fall kan porslinsfasader till och med användas för att förbättra utseendet på milt krokiga tänder istället för tandreglering.

Under konsultationsbesöket undersöker tandläkare Ulf Olson noggrant alla områden som berörs och utvärderar om porslinfasader är det bästa alternativet för att uppnå de förbättringar du önskar.

Vem är en god kandidat för porslinsfasader?

Nästan alla med god tandhälsa och tillräckligt med tandemalj kan vara en bra kandidat för porslinfasader. Procedurens mångsidighet och konservativa karaktär gör det idealiskt för kosmetiska förbättringar som tidigare krävde omfattande tandbehandling.

Om du undrar om porslinfasader är rätt alternativ för dig, uppmuntrar vi dig att schemalägga en kostnadsfri konsultation med tandläkare Ulf Olson.

Vad kan jag förvänta mig när mina porslinsfasader är på plats?

Omedelbart efter proceduren kan vissa patienter uppleva mild tandkänslighet. Den försvinner snabbt och i allmänhet tar det inte längre än två veckor.

När du vant dig bör dina tänder kännas naturliga, fungera normalt och se vackra ut. Om du funderar på ett nytt leende med med hjälp av skalfasader uppmuntrar vi dig att boka en kostnadsfri konsultation med tandläkare Ulf Olson.

Många av våra patienter har förvandlat tänderna med porslinsfasader och är förvånade över den positiva effekten av deras nya leende.

Hur sköter man porslinsfasader på bästa möjliga sätt?

De högkvalitativa porslinsfasaderna som tandläkare Ulf Olson använder är tillverkade av extremt hållbara keramiska material. De tål normalt slitage och motstår färgning; emellertid är det fortfarande viktigt att upprätthålla goda hygienvanor och regelbundna tandbesök.

Om du är benägen att gnissla tänderna när du sover rekommenderas också att använda en bettskena för att skydda dina porslinsfasader Laholm erbjuder sina patienter. När de sköts och underhålls på rätt sätt är det möjligt för högkvalitativa porslinsfasader att förbli starka och vackra i decennier.

Om du är intresserad av att ta reda på om porslinsfasader är rätt för dig inbjuder vi dig på en kostnadsfri konsultation med tandläkare Ulf Olson.

Vad kan jag förvänta mig under processen att få porslinsfasader?

Vanligtvis kan processen att förbättra ditt leende med porslinsfasader genomföras inom intervallet på tre besök med tandläkare Ulf Olson.

Det första steget är konsultationen. Det följs av en tid för att förbereda tänderna och skapa ett tillfälligt prövningsleende. Slutligen sker montering och placering av dina anpassade porslinsfasader.

Vad gör er tandläkare under den kostnadsfria konsultationen?

Tandläkare Ulf Olson anser att ett fördjupat samråd är ett viktigt steg mot att uppnå ett idealiskt resultat med porslinsfasader Laholm erbjuds av vår praktik. Under konsultationen tar han sig tid att förstå varje patients unika personlighet.

Han tar reda på och lär sig allt om dina specifika mål och problem. Genom att använda den information han samlar in kan han genomföra en omfattande analys och ta diagnostiska intryck av tänderna.

På så sätt kan han fastställa den lämpligaste strategin för din leendeförbättring.

Porslinsfasader

Porslinsfasader kan ändra hela ansiktsuttrycket för en person. Det kan öka både din skälvkänsla och skälvförtroende. Kom in på en kostnadsfri konsultation så ser vi om porslinsfasader är rätt för dig.

Råd & Tips för friska tänder

Sköt om dina tänder och din mun så mår du bra och förebygger framtida problem. Vi prioriterar förebyggande tandvård. Här får du fakta och skötselråd för en fräsch mun med friska och starka tänder.

Har du frågor och funderingar som handlar om tänder och munhälsa? Här har vi samlat information om sådant som vi får mycket frågor om. Fakta och tips som hjälper dig att hålla dina tänder och mun rena och fina.

Sköt om dig och din mun så mår du bra och förebygger framtida problem. Fluor – vila – vatten är nyckelord för god tandhälsa. Ta dem med dig för att förebygga problem och hålla dina tänder hela och fina.

Några enkla råd på vägen

 • Borsta tänderna med fluortandkräm två gånger per dag
 • Låt tänderna vila mellan måltiderna
 • Drick vatten när du är törstig
 • Besök oss på Laholms Tandvårdsklinik regelbundet

Har du frågor eller funderingar du inte hittar svaren på här, fråga din tandläkare vid nästa besök.

Prata med den tandläkare Laholm känner väl från sina år på Folktandvården Laholm

Akut tandvård erbjuds samma dag alla vardagar

Telefonnummer: 0430-711 04

Trädgårdsgatan 11B, 31230, Laholm

info.laholmstandvardsklinik@ptj.se

Lista dig online här nedan hos Laholms Tandvårdsklinik

Om du listar dig hos Laholms Tandvårdsklinik online. Då får du en kostnadsfri tandläkarundersökning i samband med en proffessionell tandrengöring.

Vad du behöver veta inför porslinsfasader Laholm erbjuds på Laholms Tandvårdsklinik

Om du funderar på att förändra ditt leende med hjälp av porslinsfasader. Då ska du boka en kostnadsfri konsultation med tandläkare Ulf Olson.

Porslinsfasader Laholm erbjuds på Laholms Tandvårdsklinik kan vara helt livsavgörande för rätt person. Det kan öka både din skälvkänsla och ditt skälvförtroende.

Boka en tid med tandläkare Ulf Olson för att se om du är en bra kandidat för porslinsfasader.

N

En lista på mediciner som du tar

Det är bra men inte nödvändigt att ha med sig en lista på de mediciner som du tar. Framför allt om det är ditt första besök på Laholms Tandvårdsklinik.

N

Rekvirera din tandvårdshistoria från din föregående tandläkare

Det är bra om du i förväg har rekvirerat din tandvårdsinformation inför ditt första besök på Laholms Tandvårdsklinik. Om du inte har gjort det så gör vi på praktiken det gärna åt dig.

“När jag bestämde mig för att byta ut samtliga av mina tänder mot tandimplantat var valet av tandläkare viktigast. När jag började höra mig för inför ett så stort arbete nämndes Ulf Olson på Laholms Tandvårdsklinik. När jag förstod att han har tandimplantat som specialitet var valet enkelt. Idag har jag ett underbart leende tack vare det perfekta jobbet Ulf Olson utförde på Laholms Tandvårdsklinik. Som tack utvecklade jag denna hemsidan åt hans praktik.”

Karl Göransson

Patient

Porslinsfasader

Porslinsfasader kan ändra hela ansiktsuttrycket för en person. Det kan öka både din skälvkänsla och skälvförtroende. Kom in på en kostnadsfri konsultation så ser vi om porslinsfasader är rätt för dig.

Vår målsättning är att erbjuda en tandläkare Laholm uppskattar och som har som mål att öka tandhälsan i Laholm en patient i taget

Akut tandvård Laholm erbjuds samma dag alla vardagar

Telefonnummer: 0430-711 04

Trädgårdsgatan 11B, 31230, Laholm

info.laholmstandvardsklinik@ptj.se

Share This

Dela det här!

Dela det här med dina vänner!