Om Oss På Laholms Tandvårdsklinik

Här kan du läsa om oss och vad vår målsättning är. Vårt främsta mål är att ge våra patienter den bästa tandläkare Laholm har att erbjuda. Laholms Tandvårdsklinik är den omtänksamma praktiken i Laholm.

Välkommen att läsa om oss på Laholms Tandvårdsklinik

Laholms Tandvårdsklinik med en tandläkare Laholm erbjuds för kvalitetstandvård som alla ska ha råd med.
 
Kliniken arbetar med den senaste utrustningen inom tandvård. Vi utför all typ av allmäntandvård och estetisk tandvård. Vi erbjuder akut tandvård, kronor, broar, tandimplantat, fasader med mera.
 
Laholms Tandvårdsklinik har små och stora tandimplantat som specialitet. Men vi utför all slags tandvård som våra patienter kan tänkas behöva.
Laholms Tandvårdsklinik har lyckats nå en del av befolkningen som av olika skäl annars inte går till tandläkaren. Tandvård är inte bara en kostnadsfråga för många utan kan också vara svårt att hinna med under arbetstid.
Därför har Laholms Tandvårdsklinik inte bara bra priser. Vi erbjuder även akut tandvård samma dag på vardagar.
 
Laholms Tandvårdsklinik kan hälla låga priser tack vare erfaren personal. Vi kan på ett kostnadseffektivt sätt hålla priser som kommer våra patienter till godo.

Möt vår tandläkare Laholm erbjuds för bästa möjliga tandhälsa

Fler än 98 % av Laholms Tandvårdsklinik patienter är nöjda eller mycket nöjda med sina behandlingar på kliniken. 57 % av patienterna upplever att Laholms Tandvårdsklinik är bättre än andra kliniker. Vi välkomnar nya patienter med målsättningen att du blir en av våra mest nöjda patienter.

En tandläkare Laholm känner väl

Ulf Olson är en tandläkare Laholm känner med ytterst noggrannhet tar an sig an stora som små arbeten med samma motivation. Men större implantatarbeten är hans absoluta specialitet. När man pratar om oss får man inte glööma den lika hänförda personalen som med samma noggrannhet assisterar vår tandläkare Laholm känner sedan han arbetade flertalet år på Folktandvården Laholm.

Vår målsättning är att erbjuda kostnadseffektiv tandvård i Laholm

Vår prislista är väl genomarbetad med hänsyn till vårt teams erfarenhet. Genom att använda vår samlade kunskap kan vi ofta genomföra behandlingar mer kostnadseffektivt.

Den effektiviteten speglar våra patienters kostnad som därmed sänks tack vare vår erfarenhet. Välkommen till Laholms Tandvårdsklinik. Den omtänksamma praktiken.

N

Erfaren tandläkare Laholm erbjuds

Det är en erfaren tandläkare Laholm erbuds på Laholms Tandvårdsklinik. Ulf Olson har varit tandläkare sedan 2003. Den lika erfarna personalen gör att vår praktik tillsammans har den mest samlade erfarenheten.

N

Professionell trevlig personal

Man kan inte annat än känna sig varmt välkommen när man besöker Laholms Tandvårdsklinik som patient. Vi erbjuder en stressfri hemtrevlig miljö med personal som är full av omtanke. Därför kallar vi oss den omtänksamma praktiken. Boka en tid så vi får lära känna dig.

N

Akut Tandvård

Laholms Tandvårdsklinik arbetar med ett fullt men flexibelt bokningssystem. Här får du som behöver akut tandvård träffa en tandläkare Laholm erbjuds samma dag alla vardagar. Ring oss så ser vi till att du blir smärtfri samma dag som problemet uppstod.

N

Tid för patienter samma dag

Vi arbetar varje dag med ett fullbokat schema. Ändå lyckas vi dagligen klämma in patienter i behov att träffa en tandläkare Laholm erbjuds med tider samma dag alla vardagar. Du kan både boka en tid och lista dig på vår praktik online om du är ny patient. Vi tar emot patienter utifrån hur viktig en tid med tandläkaren är. Med flexibel tidsbokning kan vi ta emot dig samma dag som du kontaktar oss för en tid.

N

Boka Tid På Flera Sätt

Du kan boka en tid online med vår enkla tidsbokningsapplikation. Du kan också som ny patient lista dig på vår praktik online. Eller så ringer du oss på 0430-711 04 för nästa lediga tid som passar dig. Eller använd sidan Kontakta Oss för att nå oss med e-post så återkommer vår receptionist inom kort. Välj det alternativ som passar dig. Det är enklast att boka en tid online med vår applikation som är kopplad till vår tidsbokning på praktiken.

N

Kostnadseffektiv Prislista

Med all vår samlade erfarenhet inte bara inom tandvård. Vår erfarenhet som kommer från att som ett team ha arbetat länge tillsammans kan vi hålla kostnaderna nere för våra patienter. Det rekommenderade priset tar inte hänsyn till praktikens kompetens. Det gör att vi för flera olika tjänster som vi utför kan med gedigen samlad erfarenhet arbeta snabbare för samma resultat men till en billigare kostnad för patienten.

“Jag har genomgått ett omfattande arbete med bara tandimplantat i både över och underkäken. Det tog tid men jag är fantastiskt nöjd med det perfekta resultatet. Därför valde jag av tacksamhet att skapa denna hemsida för praktiken. Läs praktikens recensioner här nedan”

Karl Göransson

Patient

Lista dig online här på vår om oss sida. Nya patienter får en kostnadsfri tandläkarundersökning om du samtidigt bokar en tandrengöring.

 

Lista Dig På Laholms Tandvårdsklinik

Vår målsättning om oss är att erbjuda den tandläkare Laholm uppskattar mest och som ökar Laholms tandhälsa en patient i taget

Akut tandvård erbjuds samma dag alla vardagar

Telefonnummer: 0430-711 04

Trädgårdsgatan 11B, 31230, Laholm

info.laholmstandvardsklinik@ptj.se

Share This

Dela det här!

Dela det här med dina vänner!